• Dansk partner til SIOR: Society of Industrial and Office Realtors (USA)

 • +45 70 300 555 Strandboulevarden 58 · 2100 København Ø · Danmark

Kr. 0 to Kr. 250.000.000

More Search Options
We found 0 results. View results

Victor Borges Plads 8, st., 2100 København Ø

Kr. 20.600 pr. måned
Victor Borges Plads 8, ,
Favorite
Your search results

Overview

 • Updated On:
 • maj 2, 2022
 • 1 Bathrooms
 • 93 m2
 • Year Built: 1900

Beskrivelse

Denne gang vil vi nu alligevel bruge ejendomsmæglerne yndlingsfrase, nemlig ”Sjældent udbudt ejendom” om dette lejemål på Østerbro. For det passer absolut. Sidst lokalerne var til udlejning var i 1968, og dengang indrettede man et lækkert ’Vasketeria’ i lokalerne. Her 54 år senere skriver vi nu 2022, og chancen er der på ny. Så hvilken forretning vil du gerne åbne på adressen?

Lejemålet står tomt og klart til overdragelse til ny lejer. Udlejer er Andelsboligforeningen Riberhus, som udbyder lejemålet til en ny lejer uden afståelse.

93 m2 forretning
Forretningen ligger med god facade til Victor Borges Plads (Stjernepladsen). Der er to store og brede vinduesfag, hvoraf det ene har indgangsdør integreret. Naboerne er bistro Hos Fischer og takeaway forretningen Ramen to Biiru.

Lokalerne er disponeret med to rum mod Victor Borges Plads, to rum mod gården, toilet og baglokale. Intern trappe ned til kælderen.

I lokalerne er al nuværende indretning/aptering fra møntvaskeri. Alt er slidt siden 1968, og lokalerne står derfor over en større istandsættelse. Istandsættelsen til ’whitebox’ af lokalerne bidrager udlejer økonomisk til. Læs punkt om økonomisk tilskud herunder.

63 m2 kælder
Adgang til kælderen via intern trappe. I kælderen er der to store rum, som kan anvendelse til f.eks. groft arkiv/lager. Desuden stort rum med gl. olietank, som ikke længere benyttes, samt et lille lokale mod gården. Kælderen er i meget rustik stand, og bør ikke anvendes til meget andet end groft lager og opbevaring. En del tekniske installationer til lejemålet er placeret i kælderen.

Økonomisk tilskud til demontering af vaskeriinstallationer og ’whitebox’ af lokalerne:
Udlejer yder et kontant tilskud (max. kr. 500.000) til fjernelse af alle møntvaskeriinstallationer og til etablering af ’whitebox’ i lokalerne. Dvs. efter brug af udlejers økonomiske tilskud overtages lokalerne således som ’whitebox’. Tilsvarende skal lokalerne ved fraflytning igen afleveres som ’whitebox’ fri for al lejers aptering og klar til en ny lejers aptering.

Hvis lejer accepterer/modtager udlejers økonomiske tilskud til fjernelse af møntvaskeriinstallationer og etablering af ’whitebox’ af lokalerne, skal alle arbejder skriftligt godkendes af udlejer og afholdte udgifter skal dokumenteres overfor udlejer inden udlejers tilskud refunderes til lejer. Parterne aftaler nærmere herom. Tilskud kan ikke anvendes til ny lejers egen aptering af lokalerne, inventar og lignende.

Anvendelse af lejemålet:
Lokalerne udlejes kun til alm. detailhandel, serviceerhverv, klinik, frisør og lign. Koncepter skal have alm. åbningstider, dvs. åbent i dagtimerne, max. tidsrummet kl. 08-20 + weekender efter aftale.

Der udlejes ikke til følgende:
Lokalerne udlejes ikke til koncepter, der allerede findes i ejendommen (erhvervsbeskyttelse), bl.a. farvehandel, kontorforsyning, livsstilsprodukter, fiskehandel, café, bistro og psykologklinik.

Lokalerne udlejes desuden ikke til café, restaurant, take-away, bar, bodega, vinbar og lignende koncepter.

Udlejer foretrækker udlejning til alm. detailhandel.

Alle koncepter skal godkendes af udlejer, og udlejer forhandler frit med- og vælger frit mellem potentielt interesserede lejere til lokalerne.

Eksklusivt mandat:
DAL Erhvervsmægler har eksklusivt mandat til at repræsentere udlejer på sagen. Alle henvendelser bedes rettes til DAL Erhvervsmægler på tlf. 70 300 555 og info@dal.dk.

BELIGGENHED OG OMRÅDE:

Ejendommen ligger ca. 350 meter nede ad Nordre Frihavnsgade fra Trianglen og Østerbrogade. Nordre Frihavnsgade er en populær handelsgade med et rigt og varieret butiksliv i et godt mix af spisesteder, specialbutikker, dagligvarer og serviceerhverv.

Området er charmerende og attraktivt, både for handlende og beboere. Der er kort afstand til Søerne, Nordhavn, Fælledparken og Østerbro Stadion.

Victor Borges Plads – eller Hjertepladsen, som den hed frem til 2002 – er et hyggeligt åndehul midt på Nordre Frihavnsgade med bl.a. Tria Cykler, Bistro Hos Fischer, Ramen to Biiru og Café Læks.

Parkering på gaden mod betaling. Københavns Kommune, blå zone 3300, dagtakst kl. 08-18 på kr. 15/time, aftentakst kl. 18-23 på kr. 16/time.

Offentlig transport:
Buslinier på i Nordre Frihavnsgade, 10 meter
Metro Station Trianglen, 450 meter
S-tog fra Østerport, Nordhavn og Svanemøllen

ØKONOMI:

 • I alt 156 m2, fordelt på 93 m2 forretning + 63 m2 kælder
 • Årlig leje kr. 247.200 / kr. 20.600 pr. måned.
 • Alle driftsudgifter og ejendomsskatter er inkluderet i huslejen.
 • Fjernvarme á conto kr. 14.400 årligt / kr. 1.200 pr. måned.
 • Lejemålet udlejes momsfrit.

Kontakt DAL Erhvervsmægler, Cand.jur., SIOR, Ejendomsmægler & Valuar MDE, tlf. 70 300 555 for udlejningsprospekt eller aftale om fremvisning af lejemålet.

A+

A

B

C

Your energy class D

D

E

F

G

H

Address: Victor Borges Plads 8
Area:
State/County:
Zip: 2100
Country: Denmark
Open In Google Maps
Property Id : 23344
Price: Kr. 20.600 pr. måned
Property Size: 93 m2
Bathrooms: 1
Energy class: D
Sag nr.: 21024501
Opført år: 1900
Kælder m2: 63
Depositum: 6 mdr. leje
Konstruktion: Mursten
Etager, antal: 2
Tagbelægning: Tegl
Adgangsforhold
Cykelparkering
Handicapvenligt
Niveaufri adgang
Parkering, mod betaling
Beliggenhed
Nær Metro
Nær offentlig transport
Forsyninger
Elektricitet
Fjernvarme
Interiør detaljer
Arkiv & lager
Toilet
Øvrigt
Butik
Stueplan
size: 93 m2
Stueplan
Kælder
size: 63 m2
Kælder

Hans Dal Pedersen

Indehaver, Cand.jur., SIOR, Ejendomsmægler, Valuar MDE

Contact Me

Schedule a showing?
Call +45 6060 6030 WhatsApp

Compare Listings

Hans Dal Pedersen