• Dansk partner til SIOR: Society of Industrial and Office Realtors (USA)

 • +45 70 300 555 Strandboulevarden 58 · 2100 København Ø · Danmark

click to enable zoom
loading...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next

Kr. 0 to Kr. 250.000.000

More Search Options
We found 0 results. View results
Your search results

Property Template

add to favorites

About this property

145 m2 forretning direkte overfor Ny Ellebjerg Station

BESKRIVELSE:

I ejendommen ’Jacobsens Have’ udbydes 7 stk. erhvervslejemål i varierende størrelser fra 91 m2 til 432 m2. Lejemålene kan alle anvendes til kontor, forretning, showroom, klinik, samt til madkoncepter efter nærmere aftale. Se i øvrigt info herunder vedr. Lokalplan 448.

Alle lejemål giver dig:

 • Loftshøjde på ca. 4 meter
 • Indretning og aptering til dit koncept efter nærmere aftale
 • Store udstillingsvinduer og kvalitetsdøre
 • Ensartet skiltning til forretninger
 • Stor synlighed på alle erhvervslejemål

Standard aptering i alle lejemål inkluderer:

 • Gulvbelægning efter aftale
 • Malede vægge og lofter
 • Basisbelysning
 • Ventilation i hvert lejemål
 • Toilet med brus og håndvask
 • Tékøkken

Fremvisning
Kontakt DAL Erhvervsmægler på tlf. 70 300 555 for aftale om besigtigelse.

Koncept for ejendommen
I Jacobsens Have er det målet at skabe et levende lokalmiljø, hvor små værksteder, erhvervsdrivende og iværksættere skaber synergi og naboskab på tværs lejemål.

Strategien for Jacobsens Have har tre hovedelementer:

Produktion:
Området skal byde på små oplevelser, kreative koncepter og særlige produkter eller oplevelser, som man ikke kan finde andre steder i byen. Fx kreative workshops og produktionsværksteder med fokus på proces og håndværk.

Sundhed og velvære:
Området skal immødekomme den moderne byboers øgede fokus på at leve sundt og klimabevidst, og levere tilbud indenfor sundhed, motion, krop og velvære af høj kvalitet og i god sammenhæng, så der dør-om-dør findes gode behandlere, træningsfaciliteter og sundhedsprofessionelle.

Naboskab og mødested:
Området skal tilbyde daglige brugere en række community-funktioner, der skaber tilhørsforhold, loyalitet og sammenhængskraft. Bl.a. ved at byde på hverdagsoplevelser som fx en god kaffe-to-go, et godt brød, simpel hverdagsmad samt åbne koncepter, der inviterer til ophold.

Lokalplan 448 ”Ny Ellebjerg-området”, delområde 1B
Lokalplanens § 3, stk. 1. skriver: Områderne fastlægges til helårsboliger og serviceerhverv, såsom administration, liberale erhverv, gallerier, butikker, hoteller, restauranter, spillesteder, erhvervs- og fritidsundervisning, grundskoleundervisning samt håndværks-, værksteds-, mindre produktions- og andre virksomheder, der naturligt kan indpasses i området. Endvidere må der indrettes kollektive anlæg, sportsanlæg, museer, teatre, kulturhuse og institutioner samt andre sociale, uddannelsesmæssige, kulturelle, sundhedsmæssige og miljømæssige servicefunktioner, der er forenelige med områdernes anvendelse til boliger og serviceerhverv

EJENDOMMEN:

Jacobsens Have
Jacobsens Have er opført af Lærernes Pension i perioden 2014-2016 og består af 114 lejeboliger fordelt på ca. 14.500 m2. I stueplan ligger 8 stk. erhvervslejemål. Jacobsens Have er udviklet med blik for at skabe gode boliger – men også med ønsket om at udvikle et nyt, levende bykvarter med blandet handel og erhverv i gadeplan.

BELIGGENHED OG OMRÅDE:

Området omkring Jacobsens Have er et nabolag under udvikling. Igennem 10’erne er området blevet udviklet med blandede boliger, og i det nære lokalområde findes uddannelsesinstitutioner, statslige styrelser og kreative virksomheder som bl.a. tegnestuer, ingeniørhuse og designvirksomheder.

Infrastrukturelt er området et knudepunkt. Allerede i dag krydser mange forskellige transportmidler deres spor på Ny Ellebjerg Station; S-tog, Regionaltog, fjerntog, Øresundstog, busser og i fremtiden måske endda en letbane. I 2024 bliver Ny Ellebjerg endestationen for Sydhavnsmetroen. Efter ombygningen af Ny Ellebjerg Station forventes det, at stationen vil blive brugt af ca. 60.000 passagerer dagligt. Med Ringstedbanen og Sydhavnsmetroen forventes stationen at få så central betydning for den kollektive trafik i hovedstadsområdet, at det vurderes, at stationen bliver en ny indgang til hovedstaden for mange rejsende.

I årene frem vil Jacobsens Haves med sin direkte placering overfor Ny Ellebjerg Station bliver et naturligt knudepunkt for hverdagsaktiviteter for nabolagets gæster og beboere.

Parkering
På gaden 2-timers parkering, pt. gratis.
I parkeringskælder 1-times gratis parkering

Offentlig transport
Ny Ellebjerg Station, ca. 100 meter
Buslinjer 1A + 4A på Gammel Køge Landevej, ca. 400 meter

ØKONOMI:

19G • 145 m2 forretning
Årlig nettoleje kr. 219.820 / kr. 18.318 pr. måned / kr. 1.516 pr. m².
Årlige driftsudgifter kr. 77.430 / kr. 6.453 pr. måned / kr. 534 pr. m².
Samlet årlig bruttoleje inkl. drift og skatter: kr. 297.250 / kr. 24.771 pr. måned / kr. 2.050 pr. m².
Varme á conto, budget kr. 18.125 / kr. 1.510 pr. måned / kr. 125 pr. m².
Lejen tillægges moms.

Kontakt DAL Erhvervsmægler, Cand.jur., SIOR, Ejendomsmægler & Valuar MDE, tlf. 70 300 555 for udlejningsprospekt eller aftale om fremvisning af lejemålet.

General Information

Property Id :

On The Map

Property Template

Property Template

Skype:
Phone:
Mobile:
Email:

Contact Me

Schedule a showing?
You can reply to private messages from "Inbox" page in your user account.

Compare Listings