• Dansk partner til SIOR: Society of Industrial and Office Realtors (USA)

  • +45 70 300 555 Strandboulevarden 58 · 2100 København Ø · Danmark

Kr. 0 to Kr. 250.000.000

More Search Options
We found 0 results. View results
Your search results

Stem på NAI Global i Euromoney Magazine’s Real Estate Survey 2018

Posted by admin on 12. april 2018
0

Det internationale finansmagasin Euromoney har åbnet op for afstemningen til den 14. udgave af den årlige ’Euromoney Real Estate Survey’.

Afstemningen kårer på nationalt plan de bedste europæiske aktører indenfor fast ejendom. I den danske ejendomsbranche har afstemningen traditionelt nydt stor bevågenhed, og vinderne tildeles Euromoney’s ’Awards of Excellence’ priser.

Hos DAL Erhvervsmægler | NAI Danmark tilstræber vi proaktiv værdiskabende rådgivning til vores kunder og effektiv erhvervsudlejning. Om vi når i hus, beder vi om din hjælp til at vurdere.

Vi opfordrer derfor vores kunder til at stemme på os i Euromoney’s afstemning.

Stem på NAI Global.

I kraft af vores partnerskab med NAI Global, beder vi om, at alle stemmer på DAL Erhvervsmægler / NAI Danmark registreres i afstemningen som en stemme på ’NAI Global’. På nationalt dansk plan vil stemmerne på NAI Global således tilfalde os i DAL Erhvervsmægler | NAI Danmark.

Du kan stemme på NAI Global under hovedkategorien ’Advisors and Consultants’ i kategorierne:

  • Agency – Letting/sales
  • Property Valuation
  • Research

I hver kategori kan der stemmes på indtil 3 firmaer. Du kan desuden stemme i hovedkategorierne developers, banks og investment managers.

Hvis du kun vil stemme i hovedkategorien ’Advisors and Consultants’, så klik blot ’next’ igennem resten af spørgsmålene uden at vælge blandt svarmulighederne.

Afstemningen er åben.

Du kan afgive din stemme nu. Sidste mulighed for at stemme er fredag d. 4. maj 2018 kl. 16. Euromoney Magazine offentliggør resultatet af afstemningen i september 2018.

Klik her for at afgive din stemme: (2 minutter)
https://surveys.euromoney.com/s3/Euromoney-Real-Estate-Survey-2018

Compare Listings